БАЗА НА ПОДАТОЦИ

БизнисМрежа.мк претставува најголемата приватна база со податоци за правните субјекти од Р.М.

Предности на нашата база на податоци:

  • 100% покриеност на правните субјекти од државата со целосни финансиски и регистарски податоци,
  • Дневна ажурираност на сите податоци за компаниите (веднаш по промената, информациите се во нашата база),
  • Годишно освежување на финансиските податоци за компаниите,
  • Екстракти од база на податоци според повеќе од 450 критериуми.

На располагање Ви нудиме професионален тим од областа на обработка и анализа на база на податоци.

Со нашата база на податоци до:

  • Анализа на пазар, сегментација, таргетирање,
  • Решенија за маркетинг и продажба,
  • Заштеди во време и работа со податоци.

За повеќе информации контактирајте не на 02/3117-100 или info@targetgroup.mk.

САКАТЕ ЛИЧНО ДА ВИ ЈА ПРЕТСТАВИМЕ НАШАТА ПОНУДА?

Внесете ги Вашите податоци и нашите агенти ќе ве контактираат во најскоро време.

Претплатете се тука или јавете се на 02 3117 100.

Нарачајте online понуда или јавете се на 02 3117 100.