БОНИТЕТНИ ИЗВЕШТАИ

Пример од бонитет

Предност на нашите Бонитетни извештаи:

  Нашите бонитетни извештаи се најквалитетните на пазарот! Со нив добивате:

 • Брз и едноставен преглед на работењето на компаниите,
 • Проверка на разикот при соработка со нови компании и проверка на конкуренцијата,
 • Анализа на ликвидноста, задолженоста, обртот, капиталот, деновите на исплата на обврските,
 • Оценка за работењето на субјектот,
 • Историјат на промени кај компанијата за последните години.
 • За кого се наменети бонитетните извештаи?

  Извештаите се наменети за оние на кои име се потребни квалитетни податоци за брзо одлучување. Потребни за се оние кои се занимаваат со финансиска анализа, комерцијални договори, наплата на побарувања, финансиско работење и менаџерскиот тим на компанијата. Извештаите нудат квалитетна и професионална помош. Брзината и квалитетот на достапните податоци значи помош при одлучување без претходни анализи и пребарувања на податоци.
  • Цена на бонитетен извештај за претплатени корисници на БизнисМрежа.мк: 1.200 ден. + ддв.
  • Цена на бонитетен извештај за непретплатени корисници: 2.400 ден. + ддв.

  Дополнителни информации

  За дополнителни информации контактирајте не на +389 (02) 3117-100 или на info@targetgroup.mk

САКАТЕ ЛИЧНО ДА ВИ ЈА ПРЕТСТАВИМЕ НАШАТА ПОНУДА?

Внесете ги Вашите податоци и нашите агенти ќе ве контактираат во најскоро време.

Претплатете се тука или јавете се на 02 3117 100.

Нарачајте online понуда или јавете се на 02 3117 100.