ФОРМУЛАР ЗА НАРАЧКА


БизнисМрежа.мк (www.biznismreza.mk) е збир на прецизни он-лине деловни информации, кои што се потребни за донесување секојдневни деловни одлуки. Најголемата база на податоци Ви овозможува увид во работата на повеќе од 70.000 активни македонски правни субјекти. Сите податоци на платформата се ажурираат на дневна основа.


На располагање Ви нудиме два типа на претплати, изберете кој од нив најмногу му одговара на Вашиот бизнис!