ЗА НАС

Сопственик на плтформата БинисМрежа.мк е компанијата Таргет Груп ДОО Скопје, компанија за управување со деловни информаии, со целосна база на регистарски и финансиски податоци за сите регистрирани правни лица од државата. Ние во Таргет Груп, развиваме алатки за проценка на квалитетот на компаниите и ризикот кој произлегува при соработка со компании. Развиваме алатки за зголемување на продажба, таргетирање на купувачи и слично.

ТИМОТ НА БИЗНИС МРЕЖА

Огнен Огненоски
Директор на продажба
Тел: 078/612-261
е-пошта: ognenoski@targetgroup.mk
Бојан Џиков
Директор за операции
Тел: 078/333-394
е-пошта: dzikov@targetgroup.mk
Марија Јованоска
Поддршка / административен асистент
Тел: 02/3117-100
е-пошта: support@targetgroup.mk, jovanoska@targetgroup.mk
Александра Трајчевска
Бонитетни извештаи / Финансии
Тел: 02/3117-100
е-пошта: boniteti@targetgroup.mk, aleksandra@targetgroup.mk
ТИМ ЗА ПРОДАЖБА

Телефон: 02/3117-100
e-пошта: prodazba@targetgroup.mk
Фросина Мирчески
советник за продажба

САКАТЕ ЛИЧНО ДА ВИ ЈА ПРЕТСТАВИМЕ НАШАТА ПОНУДА?

Внесете ги Вашите податоци и нашите агенти ќе ве контактираат во најскоро време.

Претплатете се тука или јавете се на 02 3117 100.

Нарачајте online понуда или јавете се на 02 3117 100.

Сопственик на плaтформата
БинисМрежа.мк е компанијата
Таргет Груп ДОО Скопје.

КОНТАКТ

Таргет Груп ДОО Скопје
Адреса: Дебарца 46, 2-1/2
Телефон: +389 2 3117 100
е-пошта: info@targetgroup.mk