Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #2: Додадете дополнителни модули за кои сте заинтересирани
БизнисМрежа.мк – модули Годишна Цена
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
500 ЕУР
200 ЕУР
100 ЕУР
100 ЕУР
100 ЕУР
400 ЕУР
500 ЕУР
300 ЕУР
500 ЕУР
250 ЕУР
100 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
Вклучено во пакетот
30 денари/годишно по фирма

* Наведените цени се без ДДВ од 18%.

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.