Пристап до информациите имаат само претплатени корисници. Ве молиме внесете ги Вашето корисничко име и лозинка.

Доколку не сте претплатени, нарачајте тука или јавете се на 02 3117 100 за да Ви овозможиме промотивен пристап.

Корисничка Поддршка
Телефон: +389 02 3117 100
Е-пошта: support@targetgroup.mk

Општи услови за употреба
Со регистрација се согласувам на општите услови за употреба на апликацијата
ЧПП/Општи услови