КОНТАКТ

За подетални информации контактирајте не и нашите агенти ќе ви одговорат во најскоро време.

Сопственик на плaтформата
БинисМрежа.мк е компанијата
Таргет Груп ДОО Скопје.

КОНТАКТ

Таргет Груп ДОО Скопје
Адреса: Дебарца 46, 2-1/2
Телефон: +389 2 3117 100
е-пошта: info@targetgroup.mk