Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #1: Одберете еден од БизнисМрежа.мк – пакети со политика на фер користење

Basic

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Информатор до 50 компании

Business

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Информатор до 100 компании

Professional

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Јавни набавки Историјат Подружници Физички лица Бонитетна оцена Платежен индекс Информатор до 200 компании

* Наведените цени се без ДДВ од 18%.

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.