Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.

Чекор #1: Одберете еден од БизнисМрежа.мк – пакети со политика на фер користење

Basic
Напредно пребарување
Преглед на субјект
Солвентност
Поврзани лица
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Информатор
до 50 компании

250 ЕУР

Business
Напредно пребарување
Преглед на субјект
Солвентност
Поврзани лица
Финансии
Мрежа
УЈП
Залог/Извршување
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Бизнис Мрежа икона
Информатор
до 100 компании

950 ЕУР

Professional
Напредно пребарување
Преглед на субјект
Солвентност
Поврзани лица
Финансии
Мрежа
УЈП
Залог/Извршување
Јавни набавки
Историјат
Подружници
Физички лица
Бонитетна оцена
Платежен индекс
Информатор
до 200 компании

2500 ЕУР

* Наведените цени се без ДДВ од 18%.

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.