Задоволни клиенти

Повеќе од 1.000 компании во Македонија ни ја дадоа својата доверба.

Платформата БизнисМрежа.мк стартуваше во 2014-та година и на дневна основа помага при носење паметни бизнис одлуки кај повеќе од 1.000
компании од Македонија и повеќе од 200 компании од Светот.

24 Вести
Агенција за пошти
Агротехна
Адинг
АФПЗРР
Актон
Алумил
АМСМ
Ариљеметал
Audit Macedonia LLC
BDO
БиМилк
Bis Oil
Царинска Управа
Даути Комерц
DB Schenker
Др. Пановски
Draexlmaier
DS Smith
Електроелемент
EOS
Еуро Табак
Еуро Фарм
EVN
Европа
FortonMKA
Gebrüder Weiss
Geing
Grant Thornton
Халк Банка
Inbox - Archive & Data-Center
ITD Macedonia
Канал 5
КБ Прво Пензиско Друштво
Kuehne + Nagel
ЈПКД Комуналец - Струмица
Комуналец - Кичево
MAN
Метал-НЕТ
Мотоцентар
MSC Skopje
Office Plus
Општина Карпош
Општина Струмица
Општина Желино
Пакомак
Porsche Leasing
Prima MK
ProCredit Bank
Полиса Плус
PWC
Roloplast
Рудине
SAVA
Seavus
Скопски Пазар
Sparkasse Bank
Спорт М
Стопанска комора на Македонија
Strabag
Swisslion
T-Mobile
Раде Кончар - ТЕП
Титан
Витаминка
Водовод Скопје
Wurth
Здравје Радово
Чакмакова Адвокати
Чичевалиев и Илијовски

Задоволни корисници

Наташа Стојановска - ТВ 24

Бизнис мрежа - пријател на новинарите 

Како новинар, Бизнис мрежата ја користам веќе неколку години. Драго ми е што истата постојано се надополнува со нови опции што ја олеснуваат работата на новинарите.
Предноста на Бизнис мрежа е што овозможува во секое време, со неколку клика од компјутер или мобилен - да се добие точна и прецизна информација не само за финансиската кондиција на компаниите, туку и за нивната сопственичка структура и меѓусебната поврзаност. Тоа на мене како новинар ми овозможува полесна проверка на инфрормациите со цел она што ќе се објави да биде веродостојно. Вакви алатки се потребни и за други полиња, каде исто така новинарите имаат потешкотии да стигнат до информациите, односно за да ги добијат е потребно подолго време.
Затоа, Бизнис мрежа со можностите што ги дава - ја гледам како пријател на новинарите, што во денешно време е вистинска реткост бидејќи иако сите зборуваат за транспарентност и отвореност, сепак таа најчесто е само декларативна заложба.

Дипл.ецц Иван Стрезоски - Head of Financial Department - Витаминка АД

Бизнис мрежа е платформа чија основна цел е да води грижа за податоците на стопански субјекти во Р Македонија, во таа насока пласира потребни информации на корисниците за состојбата на стопанството во целост. Нуди посакувана, брза и професионална услуга. Ги задоволува нашите барања во највисок квалитет и овозможува корисникот да ја запознае финансиската кондиција на одреден правен субјект во реално време. Веруваме во нивната лојалност, посветеност, енергијата, одговорност и интегритетот во работењето.

Наш бенефит е што го имаме ова друштво за партнер при носењето на деловните одлуки.

Виктор Ристески - Managing Director - Актон

Користењето на бизнис мрежа е алатка која што во голема мерка го олеснува носењето одлуки по однос на бизнис соработката со нашите партнери. Сите промени кај нашите партнери ги добиваме навремено и користењето на бизнис мрежа стана дел од нашата бизнис интелигенција. Препорачуваме!

Стевица Чарапич - Managing Director - МСЦ Скопје

Користењето на БизнисМрежа.мк за нашиот комерцијален и финансов тим е од голема помош во секојдневното работење, едноставна за употреба, платформата ни нуди прецизен преглед на релевантни податоци кои се од суштинско значење при анализа и донесување на одлуки околу соработка со постоечките или потенцијални клиенти и добавувачи. Платформата е воедно уважена како важна алатка во нашите секојдневни активноси и од страна на интерниот ревизорски тим на нашиот principal во Женева (Швајцарија). Топло го препорачуваме Вашиот продукт на сите компании кои имаат потреба од секојдневен пристап до финансиски податоци за своите деловни партнери.

Лидија Поповиќ - Credit Officer - Порше Лизинг

Кога ние како корисници на услугите на Бизнис Мрежа, би можеле да доделиме СЕРТИФИКАТ за квалитет, иновативност, оригиналност, прецизност и професионален однос во пласирање на своите услуги... Тоа сигурно би била платформата Бизнис Мрежа МК.

Со само еден чекор , со само еден клик ние сме веќе поблиску до состојбата на правните лица - наши потенцијални и сегашни деловни партнери.

Првиот бенефит кој ни го донесе користењето на платформата беше заштеда на време, потоа заштеда на ресурси при пребарување на потребните податоци, подобра информираност, а веќе се чувствува поголема ефикасност и продуктивност во работењето.

Посакуваме долго опстојување на Бизнис Мрежа во деловната сфера во МК и со нетрпение ќе ја очекуваме секоја нова надградба на платформата.

Стојче Тасков - Founder & President - INBOX ARCHIVE & DATACENTER Скопје

Доколку си алергичен на ореви, нормално е да се информираш дали послужената торта содржи ореви! Последицата од неинформирање е трагична. Мислам дека сите бизниси се алергични на неликвидност и погрешно претставување. Кога водам бизнис, за мене најнормално е да се информирам дали партнерот со кој сакам да работам или клиентот што бара трговски кредит - одложено плаќање е кредитоспособен, морален и доследен. Последицата од неинформираноста може да биде еднакво трагична. Информацискиот сервис, „Бизнис Мрежа“ на лесен и едноставен начин, брзо и ефикасно ми помага да бидам навремено информиран за сите квалитети што се потребни за да создавам добри деловни односи и градам успешни и долготрајни деловни релации.

Трајан Ангелоски - сопственик на АРИЉЕМЕТАЛ ДОО Скопје

Навремена и точна информација во секое време...

Нашата компанија, АРИЉЕМЕТАЛ ДОО Скопје веќе 4 години со големо задоволство ја користи платформата БизнисМрежа.мк.

Долго време баравме начин како секогаш да ги имаме најновите податоци за нашите соработници и конкуренти, а БизнисМрежа.мк ни овозможи и многу повеќе од тоа.

Од особена корист ни е можноста за активен мониторинг на сите компании од нашето портфолио преку која навремено сме информирани дури и за најмалите промени кои ги прават компаниите кои се од наш интерес.

Кога имате разгранет бизнис со многу купувачи и добавувачи, највисок приоритет е да го заштитите бизнисот од потенцијален ризик. Во овој дел, информациите кои ни ги овозможува БизнисМрежа.мк ни се од огромна помош.

Доколку барате алатка која ќе го олесни Вашето работење, БизнисМрежа.мк е вистинскиот избор за Вас и ние секогаш ја препорачуваме на нашите бизнис пријатели.