Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #2: Додадете дополнителни модули за кои сте заинтересирани
БизнисМрежа.мк – модули Годишна Цена
100 ЕУР
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
500 ЕУР
200 ЕУР
100 ЕУР
100 ЕУР
100 ЕУР
400 ЕУР
500 ЕУР
300 ЕУР
500 ЕУР
250 ЕУР
100 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
250 ЕУР
Вклучено во пакетот
30 денари/годишно по фирма

* Наведените цени се без ДДВ од 18%.

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.