ЗА ПАМЕТНИ ДЕЛОВНИ ОДЛУКИ!

Обезбедете си пристап до високо квалитетни деловни информации кои ќе Ви помогнат да одржите стабилен степен на ризик и ќе го зголемите својот профит.
БизнисМрежа.мк ќе ви помогне при донесување на квалитетни деловни одлуки.
Контактирајте не на 02/3117-100 и обезбедете си промотивен бесплатен пристап!


ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА БИЗНИС МРЕЖА

Главна цел на БизнисМрежа.мк е да овозможи на претприемачите, менаџерите и останатите деловни луѓе, проверка на работењето на постоечките и потенцијалните деловни партнери, споредба на својата компанија со конкуренцијата како и управување и развивање на мрежа на соработници и партнери.

Проверете со когo работите
Дознајте ја финансиската состојба на своите добавувачи и партнери
Проверете jа способнoста за плаќање на клиентите
Проверете дали Вашите партнери имаат блокирана банкарска сметка
Проверете ја Вашата конкуренција
Пронајдете нови клиенти и зголемете ја продажбата
Бидете известени за сите промени кај вашите партнери по е-маил, секојдневно!

Пакети

Погледнете и изберете некој од поволните пакети на БизнисМрежа.мк...

Повеќе

База на податоци

БизнисМрежа.мк претставува најголема приватна база со податоци за правните субјекти од Р.М.

Повеќе

САКАТЕ ЛИЧНО ДА ВИ ЈА ПРЕТСТАВИМЕ НАШАТА ПОНУДА?

Внесете ги Вашите податоци и нашите агенти ќе ве контактираат во најскоро време.

Претплатете се тука или јавете се на 02 3117 100.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Веќе неколку години во нас веруваат повеќе од 500 македонски и странски компании. Нашата референтна листа брои микро, мали, средни и големи компании, меѓу кои, банки, финансиски друштва, производители, дистрибутери и останати компании.

Ова се само дел од многубројните задоволни корисници:

SkopskaСопственик на плaтформата
БинисМрежа.мк е компанијата
Таргет Груп ДОО Скопје.

КОНТАКТ

Таргет Груп ДОО Скопје
Адреса: Дебарца 46, 2-1/2
Телефон: +389 2 3117 100
е-пошта: info@targetgroup.mk