Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #1: Одберете еден од БизнисМрежа.мк – пакети со политика на фер користење
Во периодот од 01.10.2023 до 31.12.2023 година, сите новоосновани компании од Македонија (не постари од 36 месеци) со пополнување на овој формулар имаат можност да добијат 3 (три) месечен бесплатен пристап до Professional пакет на БизнисМрежа.мк
*Сите полиња се задолжителни!

Basic

Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Информатор до 50 компании

Business

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Информатор до 300 компании

Professional

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Јавни набавки Историјат Подружници Физички лица Бонитетна оцена Платежен индекс Буџетски трансакции Информатор до 1000 компании

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.