Напредно пребарување

Дали си ги познавате Вашите клиенти? Ние да!

Деловната база на податоци е дневно ажурирана и едноставна за користење. Претставува неопходна алатка за секоја компанија која сака да ја зголеми продажбата. Пронајдете ги најдобрите фирми во Македонија, во Скопје, новите купувачи или добавувачи, брзо аквизирајте ги новооснованите фирми и согледајте ја големината на одбраниот пазарен сегмент. Потоа, на основ добиените информации направите адекватен план за продажба со намалени трошоци и време. Постои голем избор на критериуми по кои се дефинира базата на потенцијални купувачи и они вклучуваат: број на вработени, вкупни приходи, добивка, регион, дејност итн. Кој параметар ќе се користи за креација на базата зависи во целост од Вас.

Бесплатен промо пристап

Промо пристапот се дава на бесплатно користење.

На корисникот му се овозможува целосен увид во сите функционалности на платформата.


*Сите полиња се задолжителни!

Функционалности

Дознајте како БизнисМрежа.мк може да му помогне на Вашиот бизнис!