За паметни
деловни одлуки.

Запознајте ја конкуренцијата.

Подобрете ја продажбата.

Добијте квалитетни информации.

Следете ги клиентите на дневна основа.

БизнисМрежа.мк е единствената приватна база на податоци која на бизнисите им овозможува online пристап до информации за носење паметни деловни одлуки.

Задоволни клиенти

Повеќе од 1.000 компании во Македонија ни ја дадоа својата доверба.

Платформата БизнисМрежа.мк стартуваше во 2014-та година и на дневна основа помага при носење паметни бизнис одлуки кај повеќе од 1.000
компании од Македонија и повеќе од 200 компании од Светот.

24 Вести
Агенција за пошти
Агротехна
Адинг
АФПЗРР
Актон
Алумил
АМСМ
Ариљеметал
Audit Macedonia LLC
BDO
БиМилк
Bis Oil
Царинска Управа
Даути Комерц
DB Schenker
Др. Пановски
Draexlmaier
DS Smith
Електроелемент
EOS
Еуро Табак
Еуро Фарм
EVN
Европа
FortonMKA
Gebrüder Weiss
Geing
Grant Thornton
Халк Банка
Inbox - Archive & Data-Center
ITD Macedonia
Канал 5
КБ Прво Пензиско Друштво
Kuehne + Nagel
ЈПКД Комуналец - Струмица
Комуналец - Кичево
MAN
Метал-НЕТ
Мотоцентар
MSC Skopje
Office Plus
Општина Карпош
Општина Струмица
Општина Желино
Пакомак
Porsche Leasing
Prima MK
ProCredit Bank
Полиса Плус
PWC
Roloplast
Рудине
SAVA
Seavus
Скопски Пазар
Sparkasse Bank
Спорт М
Стопанска комора на Македонија
Strabag
Swisslion
T-Mobile
Раде Кончар - ТЕП
Титан
Витаминка
Водовод Скопје
Wurth
Здравје Радово
Чакмакова Адвокати
Чичевалиев и Илијовски

Преглед на сите регистрирани компании на
едно место, со само еден клик!

БизнисМрежа.мк e збир на прецизни online деловни информации, кои што се потребни за донесување секојдневни деловни одлуки.

Погледнете го видеото за да дознаете повеќе!

Бизнис Мрежа - Функционалности

Дознајте како БизнисМрежа.мк може да му помогне на Вашиот бизнис!