Задоволни клиенти

Повеќе од 1.000 компании во Македонија ни ја дадоа својата доверба.

Платформата БизнисМрежа.мк стартуваше во 2014-та година и на дневна основа помага при носење паметни бизнис одлуки кај повеќе од 1.000 компании од Македонија и повеќе од 200 компании од Светот.

Задоволни корисници