Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #1: Одберете еден од БизнисМрежа.мк – пакети со политика на фер користење

Basic

Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Информатор до 50 компании

Business

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Информатор до 300 компании

Professional

Напредно пребарување Преглед на субјект Солвентност Поврзани лица Финансии Мрежа УЈП Залог/Извршување Јавни набавки Историјат Подружници Физички лица Бонитетна оцена Платежен индекс Буџетски трансакции Информатор до 1000 компании

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.