Понуди, пакети и промоции

Изберете пакет во три чекори.
Чекор #2: Додадете дополнителни модули за кои сте заинтересирани
БизнисМрежа.мк – модули Годишна Цена
300 ЕУР
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
Вклучено во пакетот
500 ЕУР
200 ЕУР
150 ЕУР
150 ЕУР
150 ЕУР
500 ЕУР
500 ЕУР
400 ЕУР
500 ЕУР
250 ЕУР
150 ЕУР
300 ЕУР
300 ЕУР
300 ЕУР
300 ЕУР
Вклучено во пакетот
62 денари/годишно по компанија

* Плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 61,6 денари за едно евро.