УЈП

Дали и колку должат Вашите клиенти во УЈП?

Дознајте дали Вашите соработници имаат активен долг кон Управата за Јавни Приходи по основ на ДДВ, ДДВ при увоз, данок на добивка, ПДД, плати и приденоси, акцизи или царини.

Дали сакате да започнете соработка со компании кои редовно си ги подмируваат своите обврски кон државата? Нашата ажурна листа на компании должници во УЈП ќе ви помогне да бидете во тек со сите клучни информации за Вашите потенцијални соработници со цел да донесете правилна деловна одлука.

Бесплатен промо пристап

Промо пристапот се дава на бесплатно користење.

На корисникот му се овозможува целосен увид во сите функционалности на платформата.


*Сите полиња се задолжителни!

Функционалности

Дознајте како БизнисМрежа.мк може да му помогне на Вашиот бизнис!