Залог / Извршување

Дознајте дали Вашите клиенти имаат залог на имот или хипотекарен долг.

Многу едноставно со неколку клика ќе дознаете дали Вашите идни или сегашни соработници имаат залог на имот или извршувања. Дознајте што заложиле, колкав кредит земале и пресметајте го ризикот при соработката со нив. На располагање имате архива од 01.01.2017-та година. На едно место дознајте ги сите потребни информации и донесете паметна деловна одлука.

Бесплатен промо пристап

Промо пристапот се дава на бесплатно користење.

На корисникот му се овозможува целосен увид во сите функционалности на платформата.


*Сите полиња се задолжителни!

Функционалности

Дознајте како БизнисМрежа.мк може да му помогне на Вашиот бизнис!